Hyvä tietää

Hyvä tietää tapahtumaan liittyen

Ikäraja | Kielletyt esineet ja aineet | Lasikäytäntö | Lemmikkieläimet | Löytötavarat | Narikka | Rahannosto ja maksaminen | Tupakointi | VIP-Paketit ja pöytävaraukset | Ympäristö


1. Ikäraja

Tapahtuma-alueella voi olla alaikäisiä huoltajiensa seurassa päivittäin klo 18 saakka.
Klo 18.00 alkaen tapahtuma on tarkoitettu aikuisille ja ikäraja on 18 vuotta.

2. Kielletyt esineet ja aineet

Viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi huomioittehan seuraavat rajoitukset saapuessanne tapahtumaan.

Alueelle ei saa tuoda Järjestyslaissa kiellettyjä esineitä eikä aineita, alkoholia, omia juomia, pulloja, tölkkejä, ruokia, sateenvarjoja, saksia, soihtuja, tankoja, lippuja, monitoimityökaluja, polkupyöriä, potkulautoja, skeittilautoja, rullaluistimia ja muita vastaavan tyyppisiä esineitä ja aineita.

Tapahtumassa tehdään sisääntulotarkastuksia ja henkilökuntamme opastaa teitä sisääntuloon liittyvissä asioissa.

Turvallisuussyistä tapahtuma-alueella tulee käyttää jalkineita.

3. Lasikäytäntö

Tapahtumassa käytetään tapahtuman omia laseja. Mikäli haluat juoda jotain, tarvitset lasin. Alueella on vesipiste, josta voit ottaa juomavettä lasiisi. Lasi on maksullinen. Tyhjän lasin saa viedä kotiin tai sen voi palauttaa lasipisteeseen, jolloin siitä hyvitetään osa.  Jotta kukaan ei keräilisi toisten laseja pöydistä, yksi henkilö saa hyvityksen vain yhdestä lasista.

Yhden desilitran lasi myydään omaksi eikä sitä lunasteta takaisin.

Asiakas menee ostamansa lasin kanssa valitsemalleen panimo-osastolle ja ostaa juoman. Alueella on lasinpesupisteitä, joissa asiakas voi käydä huuhtelemassa lasinsa ennen seuraavan juoman ostoa.

4. Lemmikkieläimet

Tapahtuma-alueelle ei voi tuoda lemmikkieläimiä.

5. Löytötavarat

Tapahtuma-aikana löytötavaroita voi tiedustella järjestyksenvalvojilta, jotka opastavat oikeaan paikkaan. Tapahtuman jälkeen löytötavarat toimitetaan löytötavaratoimistoon.

6. Narikka

Tapahtumissa on valvottu ja maksuton narikka, joka on tarkoitettu pienille kantamuksille tapahtumassa asioinnin ajaksi. Omien juomien nauttiminen tapahtuma-alueella, mukaan lukien narikassa, on kiellettyä.

7. Rahannosto ja maksaminen

Sisääntulon läheisyydestä voit nostaa käteistä rahaa yleisimmillä maksukorteilla ilman erillistä komissiota. Sinun ei tarvitse erikseen lähteä alueelta automaatille nostamaan käteistä! Lipunmyynnissä ja panimo-osastoilla maksuvälineeksi kelpaavat käteinen ja yleisimmät maksukortit.

8. Tupakointi

Teltat ja ulkotilat ovat savuttomia. Tapahtuma-alueella on erikseen merkitty tupakointipaikka. Viihtyvyyden vuoksi ja epäselvyyksien välttämiseksi tupakointirajoitukset koskevat myös sähkötupakkaa.

9. VIP-Paketit ja pöytävaraukset

Vuoden 2018 pöytävaraukset ja vip-paketit eivät ole vielä myynnissä kuluttaja-asiakkaille. Tiedotamme erikseen, kun lipunmyynti alkaa.
Yritysmyynti ja -tiedustelut vuoden 2018 tapahtumiin: varaukset@suuretoluet.fi

10. Ympäristö

Suuret Oluet – Pienet Panimot Helsingin -tapahtumalla on Ekokompassi -ympäristösertifikaatti. Toimimme kaikilla paikkakunnilla samalla tavalla. Käytämme pestäviä laseja, joista juoma maistuu paremmalta ja samalla muovijätteen määrä vähenee. Seuraamme jätemääriä ja pidämme tapahtuma-alueesta huolta. Jäte- ja wc-huollossa suosimme sellaisia yhteistyökumppaneita, joiden toiminnan tiedämme luotettavaksi. Siisteys edistää viihtyvyyttä ja parantaa turvallisuutta. Järjestämme SOPP-tapahtumia keskeisillä paikoilla, joihin ihmisillä on helppo tulla kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Kauempaa tulevan henkilökunnan osalta pyrimme suosimaan kimppakyytejä, aina kun se on mahdollista. Näytteilleasettajia puolestaan opastamme jätteiden lajittelussa ja muissakin ympäristöasioissa.